UUTTA: Etävalmennus

Henkilökohtainen valmennuspalveluni keskittyy Oulun Ritaharjun Easyfit -kuntokeskukseen ja palveluni ovat ainoastaan jäsenten käytettävissä. Teen kuitenkin etävalmennuksia muualla treenaaville, olitpa missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Laatu on etäisyydestä huolimatta tinkimätöntä. Ainoa mikä puuttuu, on henkilökohtainen ohjaus liikeradoissa ja tekniikoissa, mutta ne korvataan etävalmennuksessa kirjallisin selityksin ja videoin.

Kauttani saat sinulle räätälöidyn ruokavalion. Ruokavalio pohjautuu ruokailutottumuksiisi ja mieltymyksiisi, eikä sinun tarvitse koskaan syödä rahkaa, jos et halua! Ruokavalio erilaisine vaihtoehtoineen sinulle sopiva ja tuloksia tuottava.

Laihduttajat, kiinteytyjät ja lihasmassan hankkijat hyötyvät osaamisestani, mutta kisadieettejä en tee. Ruokavalioni ovat kuntoilijalle suunnattuja ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin nojaavia, mutta silti tuottavat halutun tuloksen ilman liioitteluja. En ole kurssin käynyt ”ravintovalmentaja”, vaan minulla on monien vuosien ajalta kokemusta satojen ihmisten ruokatottumusten muuttamisesta. Tulokset puhukoot puolestaan:

Tässä muutamia ennen-jälkeen -kuvia asiakkaistani. Ensimmäisissä kuvissa on Katja, joka on ollut treenattavani jo jonkin aikaa. Kuvien tulos on saavutettu kolmessa kuukaudessa tekemättä juuri mitään muutoksia ruokavalioon. Tehokas, sinulle kohdistettu treeniohjelma pystyy juuri tähän.

FotorCreated

Seuraavissa kuvissa on Petrus, kuvat otettu viiden viikon välein. Tässä tapauksessa on vedetty äärimmäisen raskasta treeniä ja noudatettu millintarkasti laatimaani ruokavaliota. Muutos näkyy reilussa kuukaudessa! Toki takana on muutamia yhteistreenejä, mutta en tässäkään tapauksessa ole seissyt jääkaapin edessä iltaisin. Olen antanut ohjeet ja motivoinut, asiakas on itse tehnyt tuloksensa. Sinäkin voit oikeilla välineillä päästä samaan.

PETRUS_5wkprogr_front

Oletko jo suhteellisen hyvässä kunnossa ja haluat pyykkilautavatsan? Hoituu. Se on sinusta itsestäsi kiinni, mutta minä voin auttaa. Tässä kilpahiihtäjä Jukan kiristelyn tulos:

before-after comp

Tai onko sinulle reilummin ylipainoa? Miltä tuntuisi pudottaa puolessa vuodessa ylimääräiset pois, vaikkapa reilut kaksikymmentä kiloa tai enemmän?

Satu 6kk 20kg

Tai saisiko olla kunnolla lisää lihaksia?

WP_20140610_20_26_29_Pro

Jos et ole vieläkään ihan varma, laita minulle sähköpostia marko@valmentajasi.com ja kerro tilanteestasi, niin minä kerron miten voisin sinua parhaiten auttaa. Tai käytä kätevää yhteydenottolomaketta! Palvelukuvaukset ja hinnastot löytyvät yläpalkista kohdasta ”Palveluhinnasto”.