Tehoryhmät

Easyfit Oulussa kokoontuvat tehoryhmät ovat 4-5 hengen pienryhmiä, joissa kaikilla osallistujilla on samantyyppinen tavoite. Ryhmä saa ruokavalio-ohjeet ja kokoonnumme ympäri vuoden kahdesti viikossa treenaamaan.

Ryhmässä laihdut, saat lisää lihasmassaa, kuntosi kohoaa ja opit hurjasti uusia asioita. Käymme läpi perusliikkeiden tekniikkaa, teemme tehokkaita metcon-harjoituksia (metabolic conditioning) ja välillä istumme alas käsittelemään ruokaa, henkisen puolen asioita ja tavoitteenasettelua. Ryhmissä mottoni on ”tuhannen kalorin tuntivauhdilla” eli kovalla treenillä jahdataan tuloksia.

Käytämme vastuksena kehonpainoa, tankoja, käsipainoja ja kahvakuulia. Vedämme kelkkaa, kannamme säkkejä – olemme työntäneet autoa ja juosseet metsässä. Kuntosalilaitteillakin treenataan, jotta niiden käyttö olisi omissa treeneissä luontevaa. Pyrin opettamaan laajan kirjon liikkeitä, joita voi myöhemmin hyödyntää vaikka kotitreenissä.

WP_002871

Minulla on seitsemän aktiivista ryhmää, jotka kokoontuvat kahdesti viikossa. Kun tarvitset apua tavoitteesi saavuttamisessa, tule ryhmään. Laita allaolevaan lomakkeeseen tietosi ja Easyfitin henkilökunta varaa kanssasi ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa katsotaan, millaiseen ryhmään sopisit aikataulujesi ja tavoitteittesi mukaisesti.

Mitään et menetä, paitsi kehosi ylimääräiset muhkut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s