Laura 24

LAURAN ONNISTUMISTARINA

Tehoryhmissäni syödään hyvin ja treenataan kovaa. Kun ohjelmaa noudattaa, tuloksia tulee. Oikotietä onneen ei tietenkään ole, vaan kaikki asiat on tehtävä vaikeimman kautta. Tankoon on ladattava vielä yhdet kiekot lisää, on puserrettava minuutti toisensa perään soutulaitteessa, vedettävä maasta ja kyykättävä niin, että tuntuu siellä missä pitääkin. Kuulostaa kauhean machotouhulta, mutta siitä ei ole kyse. Kokonaisvaltainen terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys omaan ulkonäköön voidaan saavuttaa luopumalla vanhoista uskomuksista ja omaksumalla uusia.

24-vuotias Laura tuli tehoryhmääni keväällä ja muutti paitsi oman peilikuvansa, myös puolisonsa ruokailutottumukset ja on inspiroinut kymmeniä ihmisiä tarttumaan terveemmän elämän haasteeseen. Tässä Laura kertoo omin sanoin kokemuksistaan projektin aikana.

”Olen aina harrastanut jonkin verran liikuntaa ja niin myös tein ennen projektin aloittamista. Ennen projektin alkua kävin 1-2 kertaa viikossa salilla ja lenkkeilin koiran kanssa. Joskus kävin jumpilla tai juoksemassa.”

”Omasta mielestäni söin terveellisesti, mutta näin jälkeen päin ajatellen pääpaino oli leivällä ja viljatuotteilla. Aika paljon tuli tehtyä ns. nopeaa ruokaa tai haettua noutoruokaa, koska aina oli ´kiire´.”

”Olen aina ajatellut, että olen ihan ok kunnossa kropaltani. Herätys oli tammikuussa otetut reissukuvat rantalomalta, josta ne ´muutamat´ lisäkilot paljastuivat ikävästi. Juuri reissusta palattuani sain Easyfit:ltä mainoksen sähköpostiini, jossa mainostettiin uutta Personal Traineria salillamme. Näin jälkeenpäin ajatellen olotilani oli aika väsynyt ja puhditon.”

Paino putosi 3 kuukauden valmennnuksessa 8,1kg ja rasvaprosentti -8,8%! Vyötäröltä katosi 12,5cm! Tämän jälkeen paino on pudonnut vielä kilon verran ja kiinteytyminen edistynyt huikeasti!

”Projektin aikana opin, että on helppo huijata itseään, että on paremmassa kunnossa kuin on. Toisaalta opin myös, että saan itsestäni paljon enemmän irti kuin uskoinkaan. Aloittaessani projektia mietin paljon kuinka saan korvattua leivän syönnin ja kuinka saisin järjestettyä aikaa ruuanlaittoon. Puolisoni tiesi alusta asti projektista ja oli myös mukana konsultaatiokäynnissä, joten hänellä oli realistinen kuva kuinka rankkaa treenaminen ja ruokatottumusten muuttaminen on. Hän oli myös hyvin kiinnostunut ruokavaliostani ja loppujen lopuksi muutimme kumpikin ruokavaliomme, mikä varmasti helpotti projektia osaltani, koska toinen söi samaa ruokaa eikä esim. mässyttänyt pizzaa jne. Hän myös tuki treenamistani paljon sekä treenasi itse, mikä myös helpotti projektia.”

”Olen liikkunut aina jonkin verran, mutta liikunta on ollut toissijainen asia elämässäni jonkin aikaa. Huomasin, että itseäni helpotti huomattavasti se, että viikossa on kahdet ohjatut ja aikataulutetut treenit, joihin oli mentävä oli olo mikä vain. Tämä toi liikuntapuoleen vakituisuutta ja sai treenikärpäsen puraisemaan kunnolla. Tämän jälkeen on ollut helppoa jatkaa treenaamista omin päin Markon tekemällä ohjelmalla.”

”Koin valmentajasta olevan hyötyä myös siinä suhteessa, että oli toinen henkilö joka seurasi kehitystä ja treenamista ja sparrasi tarpeen mukaan. Valmentajalta saatu palaute ja tuki olivat tärkeitä. En olisi itse uskonut pystyväni tekemään toistoja niin suurilla painoilla kun nyt teen. Myös valmiit ruokaohjeet helpottivat suunnattomasti.”

WP_002883

kommenttia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s