TEKNIIKKASEMINAARI 19.3.

Posted: 14 helmikuun, 2016 in Uncategorized

Tekniikkaseminaari

Järjestän lauantaina 19.3. Ritaharjun Easyfitin toiminnallisessa salissa käytännönläheisen seminaarin, jossa käydään läpi tärkeimpien perusliikkeiden tuottavimmat ja turvallisimmat tekniikat. Maastavedon variaatiot, erilaiset kyykyt, leuanvedot, punnerrukset sekä soutuliikkeet.

Osallistujamäärä on rajattu, jotta kaikki mahtuvat hyvin kokeilemaan ja oppimaan käytännössä. Ei kalvosulkeisia (vähän piirtelen taululle), vaan jokainen liike puretaan tekemisen kautta.

Sopii jokaiselle, joka haluaa parantaa tekniikkaansa perusliikkeissä sekä Personal Trainereille ja alan opiskelijoille.

Minulla on saliharjoittelutaustaa 28 vuoden verran, valmennustöitä olen tehnyt kohta kymmenen vuotta. Olen itse ollut parhaiden valmentajien opissa ja kerännyt erilaisista näkemyksistä ja tekniikoista oman työkalupakkini, joka asiakastyössä myös kehittyy jatkuvasti.

Seminaari kestää aamukymmenestä iltapäivän klo 16 saakka, keskivaiheilla puolen tunnin lounastauko ja lisäksi pari lyhyttä paussia. Asiaa tulee viiden tunnin ajan. Suosittelen osallistujia varaamaan muistiinpanovälineet ja kameran. Opetuksen kuvaaminen on sallittua ja jopa suositeltua, näin hyödyllisiin oivalluksiin voi palata aina uudelleen.

Seminaarin hinta on 149€ (sis. alv 24%) per henkilö, MUTTA helmikuun aikana paikkansa varanneille 99€! Lisätietoja voi kysyä marko@valmentajasi.com, samaan osoitteeseen myös sitovat ilmoittautumiset.

Laskutus Easyfitin asiakkaille kätevästi e-laskulla, muut saavat erillislaskun.

Osallistujat saavat muistoksi komean diplomin! Seminaarin tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s