JÄLLEEN 5 VINKKIÄ: SALIVIIHTYVYYS

Posted: 27 tammikuun, 2016 in Uncategorized

Postaukseni ruuhkatreeneistä sai hyvän vastaanoton, joten ajattelin kirjoittaa vähän lisää saliviihtyvyydestä. Osa menee nk. Salietiketin puolelle. Ja kun listat ovat hauskoja, taas tarjolla viiden kohdan listaus!

1. Kun saavut salille, tervehdi ihmisiä! Ei tietenkään kaikkia tarvitse kätellä, mutta ainakin henkilökuntaa saa moikata ja sellaisia, jotka näyttävät käyvän samaan aikaan kuin sinäkin. Kun Pariisissa avattiin 1700-luvun lopulla yksi ensimmäisiä kaupallisia kuntokeskuksia, kuului sääntöihin, että muita tuli tervehtiä.

2. Laskettelurinteestä ja autoilusta voidaan lainata sääntö ”takaa tuleva väistää”. Kesken suorituksen ei kuulu vilkuilla sivuilleen varoen ympärillä olevia ihmisiä. Jos siis lähestyt ihmistä, joka valmistautuu tempaukseen tai tekee vipunostoja, kierrä kauempaa ohi. Minä opetan asiakkailleni, että sarja jatkuu vaikka joku lompsisi eteen. Oma pää siinä on kipsissä kun toinen lumpsauttaa kahvakuulalla kalloon.

3. Käsipainotelineen välittömässä läheisyydessä ei treenata. Pidä etäisyyttä painotelineeseen vähintään metri, jotta muut pääsevät hakemaan ja tuomaan painoja.

4. Älä omi turhaan laitetta tai penkkiä. Kyykkypaikalla hauista treenaava on jo klassikko, mutta Instagramin täydentäminen prässissä seuraa hyvänä kakkosena. Päästä kaveri tekemään välissä ja kannustakaa toisianne!

5. Romut paikoilleen! On mukava treenata kun on siistiä. Tangoille löytyy omat telineensä, samoin käsipainoille ja kahvakuulille. Painolevyt laitetaan niin, että samanpainoiset samaan paikkaan. Kaikki eivät sitä ikinä opi, mutta tehdään me jotka osataan. Ja jos joku laite on rikki tai vikisee, tietoa henkilökunnalle ja korjataan.

Näillä pääsee pitkälle! Siisti sali, jossa kaikki moikkailee, kannustaa, antaa tilaa ja on ystävällisiä. Siinäpä mukava paikka viettää vapaa-aikaa ja suositella ystäville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s