Valmentajan kuulumisia

Posted: 17 tammikuun, 2016 in Uncategorized

Vuosi 2015 meni minulla hurjassa nousujohteessa töiden saralla ja siksi tämä blogi on ollut aloillaan. Nousujohteisuus jatkuu ja vastuu työrintamalla kasvaa koko ajan, mutta lupasin joulunaikaan itselleni, että jatkan täällä. Olen ollut aktiivisempi Facebookissa ja jopa Instagramissa, mutta välillä mieleen nousee lausetta pidempiä ajatuksia, jotka vaativat laajempaa ulostuloa. Tässäpä siis vuoden 2016 avaus: viime vuoden kohokohtia.

Asiakkaita on ollut koko vuoden ”kipurajalla” eli noin 25-30 valmennustuntia viikossa ja päälle vielä etävalmennettavia ympäri Suomen. Olen halunnut jättää reilusti aikaa myös perheelle, joten olen rajannut valmennukseen liittyvän työn 40 tuntiin viikossa. Tällä alalla olisi mahdollisuus laajamittaiseen burn-outiin silloin kun päästään ammatillisesti siihen pisteeseen, että tulijoita on yli vastaanottokyvyn. Teen mieluummin hyvää työtä, kuin paljon työtä. Pari vuotta sitten paiskin jopa 12 tunnin päiviä ilman taukoja, siitä on nyt opittu. Kokeneemmat kollegat varoittelivat silloinkin, mutta minäpoika tein, kun asiakkaita oli.

Tällä hetkellä olen valmennustyön ohella Easyfit Oulu-Ritaharjussa Personal Training vastaava ja hoidan nelihenkisen valmennusporukan asiakkuuksia, markkinointia, myyntiä, tapahtumia ja pidän talousasioita silmällä. Välillä olen siis myös valmentajien valmentaja!

Pitkin vuotta on tullut hienoja tuloksia asiakkaiden kanssa. Laitan tähänkin niistä muutaman.

Suvi, joka pian valmistuu itsekin Personal traineriksi, hakeutui minulle valmennukseen, koska halusi ”näyttää PT:ltä”. Reilun kolmen kuukauden urakka toi tällaisen tuloksen:

EasynFaceenSuvi

Jaana kertoi suuntaavansa kaukomaille auringonottoon ja kaipasi bikinikroppaa, sitä on tässä nyt työstetty ja homma jatkuukin, mutta kolmen kuukauden välikuvissa näytti tältä:

Poliisina ja oopperalaulajana oululaisille tutuksi tullut Petrus Schroderus hakeutui valmennukseeni tavoitteenaan kiristyä, saada lihasta ja päästä takaisin kuntoon, jossa oli nuorempana. Tässäkin riitti kolme kuukautta:

Piti itse mennä kuvaan antamaan vähän kokoperspektiiviä. Itse painan kuvassa 80kg, joten ihan pienestä miehestä ei tuossa ole kyse. Harvoin olen törmännyt sellaiseen treeni-intensiteettiin ja työmoraaliin. Ei ainuttakaan lipsumista ruokavaliossa, ei missattuja treenejä ja tulos on sen mukainen.

Yksi hienoimpia kehonmuutoksia tapahtui Nadjalla. Kolmen kuukauden projekti sai aikaan tämän. Isossa kuvassa lähtötilanne kesällä, pikkukuvissa lopputulos syksyltä:

Loppuvuoden mukavimpia saavutuksia tuli leuanvedossa. Toistoleuanvedon SM-kisoissa tulin itse kolmanneksi alle 100-kiloisten sarjassa (yli 40v) ja valmennettavani Paavo Oravainen voitti kultaa sarjassa yli 60v, alle 100kg!

WP_20151121_16_18_32_ProWP_20151121_14_46_14_Pro

Loppuvuodesta osallistuin myös Helsingissä Optimal Performancella Optimal Training Seminaariin ja hyvää lisätietoa voimavalmennukseen.

WP_20151213_16_54_13_Pro

Mukava ja reipas vuosi siis! Jännityksellä katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan! Palataanpa pian näissä merkeissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s