Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Posted: 18 maaliskuun, 2015 in Uncategorized

Voit varata itsellesi maksuttoman 30 minuutin konsultaatioajan kanssani Easyfit Oulu-Ritaharjun tiloissa. Konsultaatio EI sido sinua mihinkään, enkä tuputa väkisin mitään. Käymme läpi tilannettasi ja tavoitettasi ja sitä, voisinko minä tai tiimini muut Personal Trainerit auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Meiltä löytyy apu laihduttamiseen, kiinteytymiseen, lihas- ja voimaharjoitteluun, kuntoutukseen (tiimiimme kuuluu fysioterapeutti) ja ennaltaehkäisevään ja työkykyä ylläpitävään harjoitteluun.

Helpoiten saat yhteyden minuun allaolevalla lomakkeella:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s