Sannin hurja matka ylipainoisesta Personal traineriksi!

Posted: 9 maaliskuun, 2015 in Uncategorized

Kuten moni täällä vieraileva lienee jo hoksannut, teen valmennustyötäni kiinteästi yhdessä kuntokeskuksessa, Easyfit Oulu sijaitsee Ritaharjussa, samassa rakennuksessa kuin Oulun uusi Ideapark. Personal trainer -toimintamme on poikkeuksellisen laajamittaista jopa valtakunnallisella mittarilla katsottuna. Meillä on kolme täyspäiväistä valmentajaa, sekä osa-aikaisia. Vuosien mittaan onnistumistarinoita on tullut satoja. PT-studiomme toiminnallinen sali on kovassa käytössä varsinkin iltaisin ja hankimme koko ajan uusia kuntosalilaitteita tuhansien asiakkaidemme iloksi.

Kun itse hoidan osittain nykyään myös liikuntapalveluiden myyntiä ja markkinointia, en yksinkertaisesti ehdi tarjoamaan laadukasta valmennusta kaikille halukkaille. Onnekseni tiimimme on ladattu upeilla persoonilla, joilla on näkemystä, tietoa ja kokemusta. Tiimipäällikkö Sanna Aron vahvuuksiin kuuluu fysioterapeutin pätevyys ja spartalaisen tinkimätön valmennustyyli. Lisäksi hän näyttää supersankarilta, se usein auttaa jos alkaa tuntua ettei jaksa. Pakko jaksaa, kun Teräsnainen komentaa!

Uusimman vahvistuksemme Sannin tarina sen sijaan on melkoisen poikkeuksellinen: hänen alkutaipaleensa on samanlainen kuin lähes tulkoon kaikkien asiakkaidemme.

Sannille oli salakavalasti kertynyt kymmeniä kiloja ylipainoa ja kun hän viimein heräsi tilanteeseen, alkoi vaikea taival kilojen karistamiseen.

Sanni ennen-jälkeen Sanni PT

Lue Sannin tarina Easyfit Oulu-Ritaharjun Facebook-seinältä TÄSTÄ linkistä.

Itse en ole koskaan ollut ylipainoinen muuta kuin BMI-taulukoissa, jotka eivät ota huomioon lihasmassan määrää. Siksi on erittäin tervetullutta saada joukkoomme ihminen, joka omakohtaisesti tietää mitä laihduttaminen on ja mitä uhrauksia se vaatii itseltä ja perheeltä, ja millaisia paineita laihduttaja joutuu kohtaamaan päivittäin.

Sannilla on vielä kalenterissa tilaa uusille asiakkaille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s