Pitkästä aikaa!

Posted: 18 tammikuun, 2015 in Uncategorized

Olen päivittänyt tätä blogiani viimeksi heinäkuun lopulla ja keskittynyt enemmän tuonne Facebookiin. Ajattelin availla tätäkin päätä hieman ja ryhtyä vähemmän satunnaisesti kirjoittamaan myös tänne.

Mitä on tapahtunut puolen vuoden hiljaiselon aikana? No, 2014 syksyllä siirryin Oulun Easyfitiltä Figure Fitclubille kuntosalivastaavan tehtäviin. Kun uutta salia avataan, on siinä riittävästi hässäkkää ja blogi sievästi unohtui sen kaiken keskellä. Figuren keikka kesti pari kuukautta ja palasin Easyfitille loppuvuodesta. Tietynlainen ”koti-ikävä” iski. Easyfit, vaikka ketjusali onkin, on minulle muita saleja kotoisampi. Tunnen suuren osan asiakkaista, yksi omistajista on poikani kummisetä, työyhteisö on kannustava ja hyväntuulinen.

Figuren tiiviin komennuksen aikana ehdin tutustumaan upeisiin tyyppeihin ja ammensin silmät levällään ja korvat höröllään kaiken, mitä kerkesin lihaskasvun ammattilaisilta. Marko Savolaisen, Anssi Mannisen ja monen muun kanssa käydyt keskustelut – vaikka olivatkin kahvinjuonnin oheista löpöttelyä – antoivat minulle merkittävää uutta tietoa, jota ei kirjoista saa, eikä välttämättä ”normaali-ihmisten” kanssa treenatessa tule ajatelleeksi itse. Monella muullakin tavalla kokemus oli avartava: päädyin Seiskaan, kuulemma myös painettuun versioon, mutta sitä en ole nähnyt.

seiska

Siinä Martina Aitolehden kanssa pidellään mikrofoneja, salin omistaja Antti Jurvansuu ja PT Jarno Alatalo virnistelevät.

Toki tämmöinen on hauskaa. Samalla tavalla kuin Kanarian saaret lomakohteena. Muutama viikko menee, mutta kovin pitkään sekään ei kanna, että on poissa omalta hiekkalaatikoltaan. Siispä otin oppikokemukseni mukaan, kiitin ja kumarsin ja palasin Easyfitille.

Paluuni herätti sopivasti huomiota ja kalenterini täyttyi samantien yksilöohjattavista ja ryhmistä. Kiireet jatkuivat uudella tavalla ja taas oli turha haaveilla jaksavansa kirjoittaa blogia. Ylimääräisen vapaa-ajan käytin perheen parissa ja liikkuen. Sitten vielä vaimonikin aloitti uudessa työssään ja yhtäkkiä arki oli ihan uudella tavalla täynnä lastenhoidon järjestämistä ja suhaamista paikasta toiseen. Siellä myymälävastaava hehkuttaa juuri avatun Ideaparkin Life-myymälän kassalla. On muuten hieman helpottunut tuo vitamiinien ja protskun hankinta meidän perheessä!

InstagramCapture_9e822862-5114-4f2b-a484-524bd1a6d686

Leuanvetokisojen jälkihuumassa treenit ovat kulkeneet erinomaisen hyvin ja pidin totaalitaukoa koko leuanvedosta parisen kuukautta (muutama leuka silloin tällöin) ja tein kaikkea muuta selkätreeniä. Nyt kun olen kokeillut leukoja, menee 20-30 ihan heittämällä, vaikka olen viitisen kiloa painavampi kuin kisoissa. Jos kaikki menee nappiin, käyn tänä vuonna kisaamassa sarjaa ylempänä, alle 100-kiloisissa. En ota paineita, enkä taaskaan treenaa kisat mielessä. Menen jos huvittaa.

WP_20141212_19_29_40_Pro

Minut siis löytää taas ja edelleen Oulun Easyfitiltä, nykyään siinä on Ideapark jatkeena. Samalla kun käy treenaamassa, voi nyt ostaa urkkavaatteet ja vitskut ja salaatit. Jo on elämästä tehty helppoa!

Palataanpa taas, nyt on pää taas auki tähän suuntaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s