Kohti toistoleuanvetokisoja sekä hevostelua

Posted: 16 heinäkuun, 2014 in Uncategorized

Olen muutaman viikon pitänyt hiljaiseloa täällä blogissa ja nauttinut kesäisistä keleistä – tosin töissä, mutta silti. Lämpötilat ovat pyörineet 30 asteen molemmin puolin jo yli viikon. Alkaa tuntua niin normaalilta, että kun tänään lämpötila laski noin 25 asteeseen, tuntui kylmältä. Olen sillä tavalla outo, että lämmön kanssa kyllä pärjään.

WP_20140716_11_46_18_Pro

Olen treenannut lisäpainoleuanvetoa parantaakseni Konsta Koivurannan laatimalla ohjelmalla. Pari viikkoa sitten keksin, että voisin ilmoittautua toistoleuanvetokisoihin, vaikka en voimakestävyystreeniä ole tehnyt päivääkään. Olen silläkin tavalla outo. Kun Konsta kuuli asiasta, sain tehtäväkseni parin viimeisen viikon ajalle muutamia vähän erityyppisiä treenejä, jotta en ihan munaisi itseäni kisoissa. Teen siis jopa kolme kisoihin valmistavaa treeniä. Hyvää on tehnyt myös sitkeä kesäflunssa, jonka vuoksi olen joutunut jättämään viikon edestä treenejä varastoon. On vähän tällainen olo:

lahjattomat1

Lahjattomat harjoittelee.

Kisaan 26.7. Tampereella järjestettävissä kisoissa +40v ja alle 80kg sarjassa, jossa on viisi muutakin vetäjää. Kisoissa on kokonaisuudessaan yli 80 osallistujaa. Tuntuu oudolta, kun olen ollut parikymmentä vuotta yli 80kg ja nyt pudottanut painoa. Eilen näytti 74,4kg. Alimmillaan kävi jopa 72kg. Se on jo melko kuivaa tavaraa 178cm ihmisellä. MUTTA siitä on suuri hyöty leuanvedossa ja muissa kehonpainoliikkeissä.

Yritän saada puhtaan suorituksen. 25 leukaa olisi makea. Jos menee enemmän, olen yltiötyytyväinen. Sarjassani on sellaisia, jotka ovat vetäneet 25-27 toistoa edellisvuonna. Säännöt ovat sen verran tiukat, että kokemus on arvokasta. Itselläni ei kisakokemusta ole, joten yritän vetää minkä pystyn ja katsoo mihin riittää. Kuuden parhaan joukossa olen jo, mutta yritetään nyt voittaa kuitenkin.

Leuanvetoharrastuksen ohella olen treenannut asiakkaiden kanssa ulkona aina kun paahde on ollut siedettävä. Tosin sisälläkään ei ole ollut sen viileämpää. Suomalainen ilmastointi ei ole valmistautunut tällaisiin keleihin.

Ja olen tänään ratsastanut! Ensimmäistä kertaa elämässäni, ellei lapsuuden norsulla ratsastamista lasketa (kun sirkuksessa vielä sai olla norsuja). Oli mukavaa! Pullistelin vaimolle, joka kuvasi:

ratsastushommia

Laitan sitten kisakuulumisia ja miljoona kuvaa tännekin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s