Tehoryhmän tempauskuningattarille makeat palkinnot

Posted: 27 kesäkuun, 2014 in Uncategorized

Tänään pidin pikkukisailuja tehoryhmissä. Kisan aiheena oli kahvakuulatempaus. Lähdettiin liikkeelle pikkukuulista ja hiljalleen etsittiin tempausmaksimia. Säännöt olivat helpot: se, joka molemmilla käsillä tekee hyväksyttävän tempauksen suurimmalla kuulalla, voittaa mahtavan palkinnon. Jos kaksi kisaajaa saa nostettua saman painon, otetaan toistokisa.

Palkinnot olivat hulppeita:

WP_20140627_16_14_13_Pro

Eikä ole mikään mainos. Tuota lajia sattui olemaan salin palkkariautomaatissa. Maistuu muuten sacher-kakulta.

Kisat järjestettiin kahdessa ryhmässä: Teho9 kävi kovan kisan, jossa lopulta makean voiton vei Tytti. Tytin taktiikka oli treenata kahvakuulaa pari vuotta Suomen mestarin Satu Huttusen kuulatunneilla. Ei ole mennyt hukkaan se treeni! Tytti tempaisi 20kg varsin vaivattomasti ja keräsi potin mukaansa. Kuvan huuto merkkasi voiton parkkipaikalle saakka:

Tytti tempaus 20kg

Tehoryhmä 5 oli liikkeellä vajaana, vain puolet ryhmästä pääsi paikalle. Kahden vahvan naisen taistelussa jälleen kokemus vei voiton: Mirjan puolen vuoden treenitausta kanssani pesi myöhemmin aloittaneen voimanpesän Suvin. Kisa oli tiukka, mutta katsokaa miten helpolta sen saa näyttämään kun sen osaa:

Mirja tempaus 20kg

Ja jotta tuon patukan 348kcal ei valuisi vyötärölle, varmistettiin jälkipoltto raivoisalla kelkkarallilla!

WP_20140627_17_31_00_Pro

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s