Lisäpainoleukoihin vetoapua Konsta Koivurannalta

Posted: 6 kesäkuun, 2014 in Uncategorized

Ei ole mikään salaisuus, että tykkään kehonpainotreenistä ja erityisesti leuanvedosta ja muscle-upeista, sekä tangolla että voimistelurenkailla. Asiakkaani kärsivätkin rakkaudestani burpeeseen ja punnerruksiin, mutta leuanvetointoa olen saanut levitettyä vähän kaikkiin. Tuossa muscle up toimintasalin rakentamisen ajalta:

Lisäpainon kanssa tehtävä leuanveto on minulla jo tovin juminut viidessäkymmenessä kilossa, vaikka olen pudottanut painoani vuoden aikana kymmenisen kiloa. En ole erikoistunut lisäpainolliseen leuanvetoon sen kummemmin, vetänyt aina kun huvittaa, mutta aiemmin sekin tyyli on vienyt eteenpäin. Yhden viidelläkympillä tehdyn hätäisen vedon olen täällä aikaisemmin videona näyttänytkin, tässä se vielä kertaalleen:

Nyt kävi niin, että katselin Youtubesta Konsta Koivurannan kehonpainotreenejä ja innostuin laittamaan miehelle sähköpostia. Jos haluan edistyä leuanvedossa, on sama kysyä vinkkiä yhdeltä Suomen parhaalta leuanvetäjältä. Nopeasti pääsimmekin yhteisymmärrykseen ja saan treeniohjelman, jonka mukaan aloitan ensi maanantaina. Aion täällä blogissani kertoa miten etenee.

Ohjelma keskittyy lisäpainoleuanvedon kehittämiseen, mutta myös tukee yhden käden leuanvedon harjoittelua. Molemmissa ongelman ydin on voimanpuutteen lisäksi surkea loppuveto. Liikkeelle pääsen vauhdilla, mutta meno tyssää viime senteillä. Mielenkiinnolla odotan, minkälaiseen myllyyn joudun.

Tässä vähän tyylinäytettä Konstalta:

Konstalta löytyy myös blogi. Jos kehonpainoharjoittelu kiinnostaa, kannattaa videoiden lisäksi kurkata myös tänne.

 

kommenttia
  1. Ari Vesterinen sanoo:

    Olen 55v. 185 / 95. Lisäpainovetoja tehnyt muutman kuukauden. Nyt saan 25kg vedetty 3 – 8 vetoja pienellä huililla 50 – 60 x. Mikä olis hyvä tapa reenata jotta saisin lisää voimaa saan toki vedettyä ykkösen 40 kg. En ole kun muutaman kuukauden vasta reenannu. 110 leukaa / 15 min.saan kyllä tehtyä. Mutta haluan vielä lisää räjähtävää voimaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s