Easyfitin avoimet kuvina

Posted: 29 toukokuun, 2014 in Uncategorized

Tänään oli avoimet ovet Ritaharjun Easyfitillä, jossa tuota valmennushommaani pyöritän. Majoittauduin ensisijaisesti toiminnalliseen saliin ja houkutin ovelle eksyviä pikatreeneihin. Laitoin väkeä kelkan kimppuun, köysiä läpsimään, vetämään leukoja ja kuulailemaan. Ja tietysti parit burpeet piti pakottaa. Tässä muutamia hätäisiä räpsyjä päivästä:

Tehoryhmäläiseni Heli toi tyttärensä treenaamaan ja tietysti keksin kaksikolle kaikkea jäynää:

Sitten yhdet siskokset eksyivät saliin. Molemmat vetivät leukoja ja testasivat tietysti kelkkaamme:

Muitakin tehoryhmäläisiäni rantautui kahvakuulatunnin jälkeen toimintasaliin. Heille laitoin thrustereita ja vuorikiipeilijää pikkuisena kuntopiirinä.

WP_20140529_14_37_11_Pro

Välillä kävin morjestamassa Voimariinia, joka oli Manninen Nutraceuticalsin pisteellä maistattamassa palkkareita ja puddingia.

WP_20140529_15_38_26_Pro

Vierailin myös Satu Huttusen kuulatunnilla, mutta sitä en kuvannut, kun piti pitää kuulasta kiinni kaksin käsin ettei tipu varpaalle. Siellä tuli sitten kuuma!

Semmonen erilainen työpäivä tällä kertaa! Huomenna palataan ruotuun ja veivataan normaalit yksilö-, pari- ja ryhmäasiakkaat kohti lihaksikkaampaa ja terveempää oloa.

 

kommenttia
  1. […] toimiva PT ja tottakai piti posettaa Mannis-pönttöjen kanssa. Pöntöt ja kaks pönttöä? Markon blogissa oli myös kuvafiiliksiä avoimista […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s