Satu pudotti 20kg jäätelön ja munkkien ympäröimänä!

Posted: 9 toukokuun, 2014 in Uncategorized

Tässä on kaksi Satua. Vasemmanpuoleinen on syksyltä 2013. Oikeanpuoleinen on vapulta 2014. Välissä 24 viikkoa ja 20kg.

-20kg ja johan nousee pää pystyyn!

-20kg ja johan nousee pää pystyyn!

Aina kuulee sanottavan, että laihdutus on vaikeaa houkutusten vuoksi. Toisille se voi olla vielä vaikeampaa. Satu nimittäin on kahvilayrittäjä, jonka aamut alkavat munkkien parissa ja varsinkin kesällä pehmistä ja muita jäätelöitä pomppii silmille tauotta. Ja jos sattuu olemaan perso molemmille, voisi ajatella, ettei siinä ole paras ympäristö ryhtyä laihduttamaan.

Lähtöasetelma oli silläkin tavalla uskalias, että olimme Satun kanssa jo vanhoja tuttuja ammatillisessa mielessä. Kiloja oli karistettu yhdessä ennenkin. Aiemmin homma oli hoidettu vauhdilla ja kilot olivat hiipineet takaisin. Nyt suunnitelma oli aukottomampi: puoli vuotta aikaa kahteenkymmeneen kiloon, tavallista ja terveellistä ruokaa Jussi Kurtin ohjeistamana ja sopivasti vaihtelevaa liikuntaa Vääpeli Vähäkankaan usuttamana. Pilli soimaan ja jumppaamaan!

Alku oli loistava! Munkit jäivät kokonaan asiakkaille ja korvautuivat salaateilla. Paino tippui kilon viikossa, välillä enemmänkin. Parin kuukauden jälkeen tilanne tasaantui, treenejä jatkettiin täysillä, mutta painonpudotus alkoi hiipua. Syytä etsittiin kissojen ja koirien kanssa ruokapäiväkirjasta. Syyllinen lopulta löytyikin hiilihydraattien liikasaannista ja homma jatkui. Viimeiset viisi kiloa lähtivätkin sitten muutamassa viikossa ja tavoite saavutettiin.

Kokonaissaldona tippui 20kg rasvaa. Rasvaprosentti tippui viidestäkymmenestä neljäänkymmeneen ja vaarallisen sisäelinrasvan määrä oli bioimpedanssimittauksen mukaan puolittunut. Lihastakin saatiin voima- ja intervallitreeneillä lisättyä reilu kilo, vaikka lähes koko ajan oltiin miinuskaloreilla.

Suunnittelun Sadulle jatkuvasti vaihtelevan harjoitusohjelman, jossa oli kaksi yhteistä viikottaista treeniä sekä omatoimiset harjoitteet. Teimme voimatreeniä, kuntopiirejä, intervalleja, supersarjoja, pudotussarjoja – vedettiin, työnnettiin, painettiin, puskettiin, huudettiin ja laulettiin. No ei laulettu sentään. Minä saatoin välillä tanssahdella, kun hommat menivät nappiin.

Ryhti parani ja olo koheni, ja hymy nousi kasvoille kun otettiin kehityskuvia! Työ jatkuu ja kiloja karistetaan toinen mokoma vielä.

Ja kuinkas valmentajia kiitettiin avusta? Tuomalla toimistolle hirvittävä läjä munkkeja!

WP_20140429_12_53_28_Pro

Jos munkit himottavat, mutta haluat silti saavuttaa unelmavartalosi ja saada lisää voimaa ja jaksamista, ota meihin yhteyttä lomakkeella. Pääset maksuttomaan konsultaatioon, jossa selvitetään tilanteesi ja aletaan saamaan hommaa jalalle. Ensimmäinen askel etäämmälle jääkaapilta kannattaa ottaa meitä kohti!

PT-tiimimme: minä, Jussi-Pekka Kurtti ja Mikko Törmälehto!

PT-tiimimme: minä, Jussi ja Mikko!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s