Terassikelit – siispä treeniä terassilla!

Posted: 19 huhtikuun, 2014 in Uncategorized

Tänään inspiroiduin treenaamaan kotona, tarkemmin pihalla. Vaikka läänit ovat talven jäljiltä hirveässä kunnossa, auttoi satunnainen auringonpilkahdus ajamaan minut terassille kuulan ja hyppynarun kanssa. Selailin vähän aikaa sopivaa alta puolen tunnin treeniä Crossfit Oulun arkistoista, kunnes löytyi sopiva:

Toistot 21, 18, 15, 12, 9, 6, 3:

Kahvakuulaheilautus

Rinnalleveto ja työntö kuulalla

Tuplahypyt narulla

Aikaraja 25min.

Pihalla oli sopivasti 16kg kuula, enkä jaksanut etsiä toista, joten käytin sitä. Vilkaisin kellosta millä minuutilla mentiin, näytti olevan 14:07. Panteran Best of korviin ja menoksi. Cowboys From Hellin sulosävelillä starttasin ensimmäisen kierroksen 21 toistolla heilautuksia.

Kuula tuntui liian kevyeltä, mutta annoin mennä. Yhden käden rivessä ja punnerruksissa siitä oli jo vastusta. Tuplahypyt ovat heikkouteni, joten skaalasin lennosta niitä tuplamääräksi yksittäisiä narun sivalluksia jalkojeni alta. Tuplia huiskin väliin, kun sain rytmistä kiinni.

Vasen käsi pakotti nopeasti vaihtamaan työnnöt vauhdillisiksi ja teinkin loput push pressinä. Juuri ennen viimeisiä kolmen toiston settejä jouduin heittämään hupparin päältä, kun tuntui että tukehdun kuumuuteen. Lämpötila oli ehkä +5 navakalla tuulella höystettynä. Silti kiehuin.

altAsvyJaBWPjolOp0IjDTFu52mDmS343mUHvl8lbUGEvHK

Aikaa koko roskaan meni noin 17 minuuttia. Lopettaessani kello näytti 14:24. Vaimo oli olohuoneen ikkunasta seurannut huvittuneena ähkimistäni ja räpsinyt muutamia kuvia (näitä tässä näkyviä, suttuisuus johtuu ikkunasta).

altAkmfY8YHYT6q6KrdW8GR7tjWhiEmYZnj55xFy3l6-hMi

altAnZloMyZGU0-h4Mm_hchEsqefhyPA3M6MrTSX-wAoLvpaltAnfdBWSnz26fqZj9-T3IY-gea5-21yFZxBc6r8RAurqJ

Hetken aikaa piti aloillaan istua ja hikoilla, että jaksoi sisälle.

Ja niin oli valokuvaava rakkaani loihtinut vielä ”pihatöissä” huhkineelle aviomiehelleen loimulohisalaatin:

WP_20140419_14_48_42_Pro

Voin suositella. Sekä ulkona treenaamista että salaattia. Vaimoa en suosittele, pidän itselläni. Ehti hän omassa blogissaan näemmä julkaista pari samaa kuvaakin.

Mukavia treenejä muillekin!

– Valmentajasi Marko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s