Tehoryhmäläiset tulikokeessa

Posted: 15 helmikuun, 2014 in Uncategorized

Crossfit Gamesien avoimissa karsinnoissa oli vuonna 2012 laji, joka sai osallistujat harkitsemaan lajinvaihtoa. Kyseessä oli 7 minuutin mittainen treeni, jossa tuli suorittaa yleisliike eli burpee mahdollisimman monta kertaa.

Burpeessa laskeudutaan maahan niin, että lantio ja rintakehä koskettavat maata ja tämän jälkeen hypätään ilmaan sovitulle korkeudelle. Karsinnoissa vaadittiin 6 tuuman eli 15 korkeuteen molempien käsien kosketusta.

Alla olevalla videolla Katie Hogan näyttää mallia ja saa tehtyä 91 toistoa. Jos et ole koskaan tehnyt burpeeta, kannattaa aloittaa hieman varovaisemmin.

Tehoryhmätreeneissä teemme usein burpeeta intervallimaisesti tai osana kuntopiirejä. Kuntoilijan tason mukaan liikettä kevennetään jättämällä pois ylöspäin suuntautuva hyppy, maahan laskeutuminen kokonaan tai kevennetään pitämällä kädet korokkeella.

Kuluneella viikolla teetin lähes kaikilla ryhmäläisillä 7 minuutin burpee -treenin ja tulokset kirjattiin WALL OF PAIN -taululle. Jokainen on tehnyt suorituksen omalla tasollaan ja omin kevennyksin. Emme missään nimessä pyrkineet Crossfit Gamesien vaatimaan suorituspuhtauteen vaan lähinnä keskityimme nostamaan kuntoa ja nauttimaan matkasta. Jokainen hengitti tulta treenin jälkeen!

WP_20140213_18_53_23_Pro

Jonkin verran flunssa-aalto vähensi osallistujamäärää, mutta kiitettävän moni oli kunnossa ja sai kokea miltä tämä koitos tuntuu!

Onnittelut osallistujille loistavista venymisistä raskaassa treenissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s