Ryhmässä on voimaa! -40kg parissa kuukaudessa!

Posted: 16 tammikuun, 2014 in Uncategorized

Tehoryhmä 3:n uudet laihduttajat aloittivat alle kolme kuukautta sitten urakkansa. Päivi, Sanna, Tarja ja Melike ovat nivoutuneet tiiviiksi ryhmäksi nopeasti ja saaneet toisistaan voimaa. He ovat yhdessä karistaneet 40 kiloa rasvaa. Se on iso lavallinen silkkaa tutisevaa ja höllyvää keltaista muusia, joka on nyt palanut taivaan tuuliin, eikä sitä kukaan kaipaa.

WP_004829Treenit ovat olleet samanlaisia kuin kaikille tehoryhmilleni: voimaharjoittelua perinteisin välinein, kiivaita intervalleja, kuntopiirejä, heittoja, hyppyjä, kantamista, juoksua.

Vaikka välillä on näyttänyt siltä, että kyllä kohta jollakin henki lähtee, ei soraääniä kuulu. Porukka tekee ja jaksaa uskoa tuloksiin.

Jos teemme burpeita, punnerruksia tai kyykkyjä, huudan: ”Alas pääsee aina, ylösnousu vasta vaatii töitä; joten nopeasti alas vaan! Ei sinne lattialle ole kukaan jäänyt makaamaan.”

 

Melike on porukan nuorin, mutta ei jää lainkaan sivuun toiminnasta. Tässä näette vanhaa ja uutta. Uutta on vaikkapa tuo vyötärö! Lisäksi Melikestä on kuoriutunut todellinen urheilija, joka viime treeneissä veti ELÄMÄNSÄ ENSIMMÄISEN LEUAN ja olisittepa kuulleet sen huudon!

melike ennen ja jälkeen

Sanna asetti tavoitteeksi alun perin 13kg pudotuksen. No, se meni jo aikaa sitten. Uudet tavoitteet on asetettu ja niitä kohti mennään täyttä höyryä. Painonpudotus on saanut Sannan terveyden muutenkin uuteen uskoon. Aluksi vähän himmailtiin, mutta nyt hän vetää täysiä treenejä ja jättää muut yskimään perässä. Tältä näyttää kun ihmisestä lähtee yli 14kg rasvaa:

sanna ennen ja jälkeen

Tehoryhmä 3: olette ansainneet aplodit ja suuret kumarrukset! Mahtavaa työtä!

Haluatko sinäkin tuloksia? No ota hyvä ihminen yhteyttä! Tuossa on lomake sitä varten:

Artikkelia editoitu 17.1.2014: poistettu osa kuvista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s