Karoliinan kiinteytysprojekti: 7kg 8 viikossa!

Posted: 3 tammikuun, 2014 in Uncategorized

Karoliina on treenannut kanssani nyt pari kuukautta ja rasvaa on palanut erityisesti keskivartalon ja lantion alueelta jopa 7kg! Ja tämä on tehty ilman suuria ruokavaliomuutoksia. Kovaa voimatreeniä kolmesti viikossa ja pikkuisen vähemmän niitä herkkuja. Ja tässä on tulos. Vyötäröltäkin on lähtenyt yli 10 senttiä.

Vaativa vuorotyö luo haasteita ruokavalion noudattamiselle, joten päätimme että ensin katsotaan mihin asti pelkällä treenillä pääsee. ”Nyt sain ostaa pienempiä farkkuja kuin koskaan”, tuumasi Karoliina kun viimeksi nähtiin. Kun vielä laitamme ruokavalionkin kuntoon, tulette näkemään ihmeitä.

Haluatko Sinäkin tuloksia? Älä ujostele, vaan ota yhteyttä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s