Teholauantain porukka kuvaustauolla

Posted: 22 joulukuun, 2013 in Uncategorized
Avainsanat:

Teholauantain porukka kuvaustauolla

Otettiin puolen tunnin pikkulämpimät ja sitten kuvattiin ennen kovempaan treeniin siirtymistä. Yksi puuttuu tästä kuvasta, mutta muuten paikalla on melkeinpä puolet PT- tai Tehoryhmäasiakkaistani. Mahtavaa, että niin moni pääsi paikalle siitä huolimatta, että joulu kolkuttelee ovella ja on viimeinen lauantai aikaa törsätä lahjoihin.

Kiitokset osallistumisesta Ansku, Anna, Arja, Sanna, Hanna, Johanna, Tarja, Saila, Melike, Kati, Katja, Mika, Johanna, Anu ja Antti sekä Elina, joka ei ehtinyt kuvattavaksi. Itse seisoin viisaasti kameran takana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s