Johanna pudotti kuukaudessa yli 5 kiloa!

Posted: 19 joulukuun, 2013 in Uncategorized

WP_004589

Johanna pudotti neljässä viikossa painoaan yli 5 kiloa ja rasvaprosentti putosi hurjasti! Edeltävän puolen vuoden aikana kasvatetut lihakset saatiin esille tiukalla treenillä ja ruokavalion tarkistuksella.

18.11. tehdyssä mittauksessa paino oli 68,4kg ja rasvaprosentti 31. Täysin normaalimitoissa siis.

18.12. vaaka näytti 63kg ja rasvaprosentti 23! Ja lihasta ei menetetty grammaakaan!

Johanna on aiemmin ollut ensimmäisessä järjestämässäni tehoryhmässä. Silloin tärkeintä oli liikunnan saaminen osaksi arkea. Nykyään lepopäivät ovatkin harvassa, kun pyöräily, kahvakuulailu ja salitreenit pitävät vauhdissa.

Kuukausi sitten Johanna, joka oli siirtynyt tehoryhmästä yksilövalmennukseeni, alkoi puhua siitä, miten mukava olisi nähdäkin ne lihakset, joita on kasvatettu viime keväästä asti. Laadimme tarkennetun ruokavalion ja kiristimme treenejä rasvanpolttoa kehittävään suuntaan. Tiesin, että muutoksia tapahtuu nopeasti, mutta silti vauhti yllätti minutkin.

Johanna on hyvä esimerkki siitä, että kun jaksaa tarkkailla ruokavaliotaan, jaksaa treenata omien rajojensa mukaan kovaa ja luottaa ”sokeasti” valmentajaansa, tuloksia tulee.

Kuukauden ajan jokainen treeni tehtiin täysillä ja sovitusti ja jokainen ateria syötiin ajallaan. Nyt kunto on siinä missä pitääkin ja ruokavaliota höllennetään painoa ylläpitäväksi. Vaikka Johanna oli tyytyväinen aikaisemminkin, kuten olen kirjoittanutkin täällä, kelpaa uusi rasvattomampi olemus oikein hyvin.

Kelpaisi varmaan sinullekin? Johanna jatkaa jälleen Tehoryhmässä, joten voin ottaa yhden yksilövalmennettavan hoiviini. Myös tammikuun tehoryhmissä on muutama paikka vielä. Ota yhteyttä lomakkeella ja varataan aika maksuttomaan konsultaatioon. Uuden vuoden lupauksesi voit lunastaa heti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s