Joulunajan tehoryhmätreenit

Posted: 25 marraskuun, 2013 in Uncategorized

Joulukuussa on neljä arkipyhää, jolloin ei treenata tehoryhmissä normaaliin aikaan. 24.-26.12. pidetään joulutaukoa (ti, ke ja to). Sillä viikolla treenataan normaalisti maanantaina 23.12. sekä perjantaina 27.12. Samoin uudenvuodenpäivä 1.1.2014 pidetään vapaata, se on keskiviikko. Vuodenvaihde koskettaa erityisesti keskiviikkona kokoontuvia ryhmiä eli tehoryhmät 2, 3 ja 8 menettävät toisen treenikertansa. Treenejä voi korvata omilla liikkumisilla, mutta myös osallistumalla järjestettäviin muiden ryhmien tapaamisiin. Vuoden pari viimeistä viikkoa mennään siis sekaryhmissä. Mikäli arkipyhä koskettaa omaa ryhmääsi, voit vierailla maanantaina ja perjantaina järjestettävissä ryhmissä. Laita sähköpostia minulle marko.vahakangas@easyfit.fi ja katsotaan sinulle sopiva vierailuaika. Sama koskee tiistaisin ja torstaisin kokoontuvia ryhmiä.

Joulukuussa järjestän teholauantain 21.12. Silloin treeneihin voivat osallistua kaikki tehoryhmäläiset ja PT-asiakkaat. Aikataulu tarkentuu vielä, mutta puoliltapäivin aloitetaan ja treenejä alkaa tasatunnein!

Kuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s