Kahvakuulatreeniä tänään!

Posted: 3 lokakuun, 2013 in Uncategorized

Tänään vedän Ritaharjun Easyfitillä klo 18.10 joka torstaisen kahvakuulatreenini. Vaikka et olisikaan Easyfitin jäsen, voit tulla tunnille tutustujana, jos otat mukaan oman kuulan. Kaikki oululaiset siis huomio! Ärhäkkää vääntöä luvassa ja biisilistalla on Deep Purplea, Dick Dalea, Powermadia… ehkä Puna-armeijan kuorokin vierailee taas tunnin alussa?

Kuva

Tuntini sopii aloittelijoille ja edistyneille, liikkeille on eritasoisia suoritusvaihtoehtoja.

Lämmittelyjen jälkeen teemme Ladder Cirquitin, jossa suoritetaan yhden käden heilautusta (Kettlebell Swing) ja rinnalleveto vauhtipunnerruksella (One Arm Long Cycle) porrastamalla toistot. Tehdään ensin kumpaakin liikettä yksi toisto vasemmalla ja yksi oikealla. Tauko. Sen jälkeen kaksi toistoa, sitten kolme ja niin edelleen.

Toisessa Ladderissa tehdään yhden käden heilautus lyhyenä sekä tempaus. Ladderien välissä tehdään perinteisempää kiertoharjoittelua, joissa käytetään Goblet-kyykkyä, maastavetoa, kahden käden heilautusta, valakyykkyä ja istumaannousua kuulan kanssa.

Monipuolinen treeni luvassa siis! Eikä tarvitse kärsiä eurodiskon jumputuksesta, minun musiikkini on vähintään hyvää, ellei jopa mahtavinta ikinä. 😉

Meiltä löytyy runsaasti kuulia, mutta jos sinulta löytyy oma tuttu kuula, ota se mukaan. Jos et ole jäsen, tule ennen kuutta, niin ehdit kirjautua tutustujaksi. Jos kahvakuula on outo kapistus, kurkkaa tämä video:

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s