Taas poltetaan fättiä ihan urakalla

Posted: 28 heinäkuun, 2013 in Uncategorized

Kuva

Tuuraan taas jumppasetänä Easyfitillä tuota Fatburning45 -tuntia maanantaina ja keskiviikkona, muutamien viikkojen ajan. Tulkaahan kokeilemaan, jos olette paikkakunnalla. Ne onnettomat, jotka olivat paikalla keväällä, kun tuurasin tuota tuntia ensimmäisen kerran, muistanevat kummalliset kävelyt ja korttipakkatreenin. Jotain tavallisesta jumppatunnista poikkeavaa haen tälläkin kertaa.

Erilaisia kyykkyjä on luvassa paljon, lisäksi otamme steppilaudan käyttöön. Enempää en tässä vaiheessa paljastele, tulkaa kokeilemaan. Maanantaina ja keskiviikkona klo 17.15 tärähtää. Treeni on aika kova, mutta ei pelkoa, skaalataan jokaiselle sopivaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s