Kahvakuulaa!

Posted: 18 huhtikuun, 2013 in Tehoryhmä

Tehoryhmän kanssa tänään pikkusalissa kahvakuulaillaan. Asentoharjoittelua, heilauttelua, punnerruksia. Pikkuinen AMRAP loppuun.

Kahvakuulan kanssa tehtiin tosiaan viime torstaina huippuhyvät treenit! Ainoa miinus oli välineistö: osa kuulista oli liian kevyitä ja osa liian raskaita, sopivia ei riittänyt kaikille kaikissa liikkeissä. Hyvä AMRAP (=as many rounds as possible) tehtiin myös. Viiden minuutin pätkässä tehtiin heilautuksia 15kpl ja goblet kyykkyjä 5kpl, kierroksia sitten niin monta kuin ehtii. Kukaan ei pitänyt parin sekunnin taukoa pidempää paussia! Mahtavaa taisteluhenkeä. Myös asento räkissä alkoi hahmottua kaikilla heti ekassa treenissä. Tästä on hyvä jatkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s