Intensiiviläiset omille teilleen

Posted: 17 huhtikuun, 2013 in xtravaganza

xtravaganzan Intensiivi-ryhmäni, joka alkoi tammikuussa, tuli tänään maaliinsa. Kaikki eivät päässeet viimeiseen tapaamiseen, mutta sain sähköpostitse erään poissaolevan kuulumisia. Kahdeksan kiloa kevyempänä jaksaa E. tehdä juoksulenkkejään. Viikon pidempi lenkki on puolimaratonin mittainen. Aika mahtava kunto kaverilla!

Paikalla olleiden naisten kohtaloksi tuli kirjoittaa itselleen kirje tulevaisuuteen. Tämä ei ole ollenkaan niin kornia, kuin voisi kuvitella. Postitan kirjeen puolen vuoden päästä (tai Hannu sen varmaan tekee) ja jokainen saa terveiset itseltään.

Illan tapaamisessa mietittiin tulevaisuuden haasteita, mutta positiivisessa hengessä. Kaikki olivat valmiita onnistumaan.

Muutamassa kuukaudessa ei elämän pinttyneitä tapoja muuteta, mutta olemme ottaneet porukalla ensimmäisiä askelia. Tästä se oikea työ sitten alkaa!

kommenttia
  1. Sanna sanoo:

    Kiitos sinulle Marko kuluneista tapaamisista ja treeniohjelmasta! Intensiivisestä aloituksesta on hyvä jatkaa eteenpäin. Ja se vatsalihas-combokin sujuu, vaikka alkuun olin varma, etten minä jaksa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s