Blogihommiin!

Posted: 22 helmikuun, 2013 in Uncategorized

Välteltyäni blogimaailmaa onnistuneesti vuosikaudet olen nyt päättänyt kuitenkin ottaa tämän aikasyöpön käyttööni. Tarkoitukseni on ottaa tämä kanavaksi entisille, nykyisille ja tuleville PT-asiakkailleni. Kaikki tässä blogissa julkaisemani asiat ovat omia mielipiteitäni, eivätkä millään tavalla edusta yrityksiä, joiden palveluksessa työtäni teen. Kirjoitan täällä yksityishenkilönä, joka auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Joskus juttuni varmasti karkaavat treeni- ja ruoka-asioista ihan muille urille.

En ole lääketieteen asiantuntija, kuten en hevosurheilunkaan. Siksipä pysyttelen asioissa, joista jotain tiedän. Olen harrastanut ja opiskellut erityisesti kuntosaliharjoittelua sen kaikissa muodoissa siitä saakka, kun ensimmäisen kerran astuin Raahen Kuntopörssin ovesta sisään. Vuosi oli muistaakseni 1989, vähän ennen 15-vuotissyntymäpäivääni. Painoin 47 kiloa ja olin 10cm lyhyempi kuin nykyään. Oli pakko opetella asioita, kun selvästikään minulla ei ollut suotuisia geenejä lihaskasvuun.

Harrastuksesta tuli laskuja maksava ammatti vasta vuonna 2008, kun aloitin Rajakylän Kuntoklubi Profeelilla xtravaganza-painonhallintaryhmien vetäjänä. Kouluttauduin Personal Traineriksi työn ohessa ja sillä tiellä ollaan. En usko titteleihin, vaan ammattitaitoon, joten tarkoitukseni ei ole piiloutua sertifiointien taakse. Jokaisessa ohjelmanlaadinnassa pyrin aina asiakkaan kannalta parhaaseen ratkaisuun. Aina ne ratkaisut eivät ole kivoja ja helppoja, jos tavoitteet ovat korkealla, mutta mielenkiintoisia juttuja pyritään aina yhdessä löytämään.

Katsotaan mitä tästä syntyy. Tällä hetkellä olen itse ainoa seuraajani ja lukijani. Se on varmasti hyvä asia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s